Theater Aan De Lijn

Voorstelling: Waar ga je heen?

‘Waar ga je heen?’ is een mooie, herkenbare en ontroerende theatervoorstelling over dementie. Het gaat over een echtpaar van wie een van beide de diagnose dementie krijgt. Wat doet dat met uzelf en met uw relatie? Deze voorstelling gaat hier dieper op in en geeft handvaten in de omgang met het ziektebeeld. 

De gemeente Aa en Hunze biedt, als dementievriendelijke gemeente, inwoners aan om deze herkenbare en ontroerende voorstelling over dementie bij te wonen. Een voorstelling waarmee bewustwording en begrip voor dementie worden vergroot en die voor alle leeftijden (interessant) is! 

Wilt u deze voorstelling zien?

De theatervoorstelling is op dinsdag 25 juni te zien bij Grand-café Hofsteenge in Rolde van 19.30 tot 21.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur). Er is plek voor 100 mensen. De gemeente Aa en Hunze organiseert deze avond, in samenwerking met Attenta, Impuls en Icare. Zij stellen de kaarten beschikbaar inclusief een kopje koffie of thee en wat lekkers. 

Aanmelden?

Aanmelden kan via deze link of door te bellen naar Impuls via telefoonnummer (0592) 24 59 24. 

Over de voorstelling

Mia heeft een baan, maar kan zich niet goed meer concentreren. Thuis zien we het echtpaar Mia en Wim in gesprek over alledaagse onderwerpen. Mia reageert kort aangebonden naar Wim. De communicatie tussen de twee gaat steeds stroever. Wat is er aan de hand?  Is het de overgang? Is ze overspannen? Na de diagnose dementie is de belangrijkste vraag: hoe nu om te gaan met Mia?
Mia en Wim maken inzichtelijk waar het mis kan gaan en hoe het beter kan.