Bekendmakingen

Bent u benieuwd of uw buren de aangevraagde omgevingsvergunning hebben gekregen? Of wilt u weten of en tot wanneer een bestemmingsplan ter inzage ligt?

Gemeenten in Nederland zijn verplicht gemeentelijke regelgeving digitaal bekend te maken via www.officielebekendmakingen.nl. Bekendmakingen zijn bijvoorbeeld verkeersbesluiten, een nieuw bestemmingsplan, een vergunning voor een evenement, een verbouwing, het plaatsen van een dakkapel of het kappen van een boom.
Op de website www.officielebekendmakingen.nl kunt u wet- en regelgeving, officiële bekendmakingen en lokale bekendmakingen terugvinden. Rijksoverheid, provincie, waterschappen en gemeenten plaatsen hier hun publicaties en bekendmakingen. Als u op de website zoekt op postcode en woonplaats, kunt u bekijken welke vergunningen er in die omgeving zijn verstrekt.

Service op papier

Omdat niet iedereen internet heeft, geven wij wekelijks een korte weergave van de publicaties en bekendmakingen in De Schakel.

E-mailservice

Wilt u per e-mail op de hoogte worden gehouden van de bekendmakingen? Op officiëlebekendmakingen.nl is een e-mailservice beschikbaar.
U wordt op deze pagina direct doorgestuurd naar de pagina met de zoekopdracht 'Bekendmakingen Aa en Hunze'.  Wilt u zelf een zoekopdracht maken? Dan kunt u terecht op deze pagina.  van OfficieleBekendmakingen.nl.

Telefonisch

Heeft u een vraag? Neem dan contact op via 0592-267777.