Start Nationale Diabetes Challenge in Gieten en Annen

De Nationale Diabetes Challenge is onlangs van start gegaan in Gieten en Annen. De Nationale Diabetes Challenge is een initiatief van de Bas van de Goor Foundation dat zich richt op het bevorderen van een actieve en gezonde(re) leefstijl bij mensen met diabetes of andere gezondheidsproblemen. Het doel is om gedurende een periode van twintig weken wekelijks samen te wandelen en zo de conditie te verbeteren en sociale contacten te versterken.

De groepen van Annen en Gieten verzamelen zich iedere week bij zwembad de Borghoorns of Zwembad het Zwanemeer om deel te nemen aan dit gezondheidsinitiatief. In Gieten verzamelen de deelnemers zich iedere donderdag om 13:00 uur. In Annen starten de wandelaars iedere dinsdag bij zwembad De Borghoorns om 13:00 uur. 

De wandelingen worden begeleid door lokale gezondheidsprofessionals en een buurtsportcoach die advies en ondersteuning bieden. Na de wandeling is er koffie en thee voor alle deelnemers.

Iedereen is welkom om deel te nemen, ook als u geen diabeet bent. Bent u geïnteresseerd om mee te wandelen in Gieten of Annen? Mail dan naar Teamsport@Aaenhunze.nl, bel 06-51204221 of kom langs!

Diabeteschallenge 2024

Diabeteschallenge 2024 - zwembad