Vrijwilligers maken het verschil!

Gieten

Als vrijwillig medewerker van het AdviesLoket help je klant met hun vragen rondom allerlei brieven (mails) en formulieren. Je helpt bij het aanmelden/invullen van diverse (digitale) formulieren en wanneer er sprake is van onduidelijkheden het bellen van instanties. Vast onderdeel van een gesprek is het samen met klant invullen van de voorzieningencheck. Aan de hand hiervan wordt nagaan of de klant optimaal gebruik maakt van regelingen en voorzieningen. 

Gieten, Rolde, Eext, Annen 

Als Automaatje vrijwilliger vervoer je met je eigen auto minder mobiele inwoners naar hun bestemming, bijvoorbeeld naar het ziekenhuis, fysiotherapeut, de dokter of de tandarts maar ook om familie/vrienden, de kaartclub of de kapper te bezoeken. Ben jij die vriendelijke, hulpvaardige chauffeur die inwoners uit eigen dorp/ gemeente Aa en Hunze) wil vervoeren? Bel dan 0592 245924 of reageer dan via de VIP! website op deze vacature.  

Nooitgedacht

De Trans ondersteunt mensen met een verstandelijke beperking om te leven zoals zij dat willen. Bij de Trans zijn ze altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Bijvoorbeeld om een uurtje met een cliënt te gaan zwemmen, wandelen, een spelletje te doen of samen muziek maken. Jouw tijd en aandacht is ontzettend waardevol en draagt bij aan het gewone léven van onze bewoners! In een kennismakingsgesprek wordt bekeken waar jouw interesse en talent ligt en wat jij zou kunnen gaan doen. 

Balloo

De Buurderij Balloo is een 24-uursvoorziening voor wonen, behandelen en dagbesteding aan jongeren en jong volwassenen. Vanuit de Buurderij zoeken we ondersteuning bij het onderhoud van het terrein en al het groen zoals: onkruidvrij houden, snoeiwerkzaamheden, verzorgen van planten in de kas en de moestuinbakken. Er is altijd directe samenwerking met de medewerker van de Buurderij die de dagbesteding begeleidt.

Annen

't Holthuys is een woonzorgcentrum voor ouderen waar ook dagbesteding aanwezig is. Op deze dagbesteding komen bewoners van 't Holthuys, die net dat extra stukje begeleiding nodig hebben over de dag. Nieuwsgierig geworden? Neem contact op of loop eens binnen! U bent welkom!

NLDoet 2024

Ellen Fleurke van het Dr Nassau College in Gieten: “Het was echt een geslaagde dag!”  
Meer lezen? Kijk op onze website en bekijk ook de foto’s. 
Organisaties kunnen zich via onze website ook nog opgeven voor burgerschapsdag van het Dr Nassau College op dinsdag 23 april. 

Meer weten over deze of andere zinvolle en leuke vacatures? Kijk op www.vrijwilligerswerkaaenhunze.nl, meldt je aan en maak het verschil. Je kunt via de website ook reageren op deze vacatures. 

Vrijwilligers Informatie Punt
Openingstijden di, wo 09.00 – 12.00 uur 
Brink 10 in Gieten 
Tel: 0592-245917