Opening Drents Doortrappen-seizoen

Veiliger fietsen tot uw 100ste, dat is de ambitie van het programma Doortrappen in Drenthe. Doortrappen Drenthe helpt inwoners om zo lang mogelijk met plezier en veilig te kunnen blijven fietsen. Door te fietsen blijft u bezig, fit, zelfstandig en in contact met andere mensen.

Wat gaan we doen?

Op woensdag 10 april start het doortrappen seizoen in Drenthe. In Aa en Hunze gaan we daarom een fietstocht organiseren voor senioren. 
Om 10 uur is de inloop met koffie/thee bij “Ons Dorpshuis in Annen, Kruisakkers 36a in Annen. We gaan een fietstocht rijden van ongeveer 25km, dit zal iets langer dan een uur zijn. Wethouder Ivo Berghuis is aanwezig om het doortrappen seizoen te openen en een gedeelte van de route meefietsen. Na de fietstocht sluiten we gezamenlijk af met soep en een broodje. Deelname is gratis!

Meedoen?

Aanmelden kan door een mail te sturen naar mjoling@aaenhunze.nl. Graag onder vermelding van naam, leeftijd, mailadres en telefoonnummer. Meld u snel aan, want er is plek voor maximaal 20 deelnemers. De buurtsportcoaches van Team Sport fietsen ook mee.