Vitaal Aa en Hunze

Informatiebijeenkomst ‘De dood uit de Pot’

We willen allemaal graag zo lang mogelijk goed en gezond leven. Door nu al belangrijke zaken te regelen voor later, geeft dat veel rust en duidelijkheid. Zowel voor uzelf, als voor uw naasten en mensen die werkzaam zijn in zorg en welzijn. Toch rust er nog altijd een taboe op het bespreken van de laatste levensfase. En dat is eigenlijk vreemd. Waarom bereiden we ons wel goed voor op belangrijke gebeurtenissen in ons leven zoals vakanties, een huwelijk of de aankoop van een huis, maar vaak niet of nauwelijks op onze laatste levensfase? Daarom de informatiebijeenkomst: “De dood uit de Pot!” 

Deze bijeenkomst is onderdeel van het project Vitaal Aa en Hunze van de gemeente Aa en Hunze en wordt in 4 kernen van de gemeente georganiseerd, samen met Impuls. De eerste bijeenkomst is op dinsdag 27 februari in het dorpshuis in Annen (Kruisakkers 36A). Met theater, verhalen, presentaties van de huisarts van de huisartsenpraktijk Annen en een notaris van Notariaat Aa en Hunze voeren we een levendig gesprek over kwaliteit van leven & sterven. U bent van harte welkom!

Aanmelden

De bijeenkomst is van 16.00 tot 19.00 uur. Er staat koffie/thee en soep met een broodje voor u klaar. Er zijn geen kosten aan verbonden. Wij hopen op uw komt. En neem gerust iemand mee!
Aanmelden kan bij Impuls: via het aanmeldformulier op www.impulsaaenhunze.nl of via telefoonnummer (0592) 24 59 24