De Spiekeriek komt naar Spijkerboor

De werkgroep Spiekeriek en de gemeenteraad hebben, na een succesvolle eerste inzet in 2022, besloten om de Spiekeriek opnieuw op reis te laten gaan! Deze keer in de vorm van een tweetal zogenaamde try-outs. De Spiekeriek stond in januari op het zand in Ekehaar en staat in maart in Spijkerboor.

Op het veen

Van 8 tot en met 18 maart staat de Spiekeriek in Spijkerboor. In deze week kunnen inwoners naar hartenlust hun berichten aan de boom spijkeren. Dit betekent overigens niet dat alleen inwoners van Spijkerboor hun bericht aan de boom mogen spijkeren, het staat alle inwoners van Aa en Hunze vrij om dit te doen. Gaat een bezoek aan de Spiekeriek toch niet lukken, dan kunt u ook uw bericht mailen naar griffie@aaenhunze.nl.

Aankondigingsbord

Deze week wordt het aankondigingsbord in Spijkerboor geplaatst. De werkgroep Spiekeriek hoopt dat inwoners op deze manier al vroegtijdig aan het denken worden gezet over de boodschap die ze willen delen met de gemeenteraad. 

Inwonersavond 

Op 27 maart om 19:30 is er een inwonersavond bij eetcafé ’t Klein Genoegen te Eexterveen. Hier worden de berichten die aan de Spiekeriek gespijkerd zijn door leden van de gemeenteraad besproken met de aanwezigen. Alle inwoners zijn van harte welkom om aan te schuiven.