Zet jouw stempel op de gemeente Aa en Hunze

Bij ons kan jij je eigen stempel zetten. Jij krijgt van ons de ruimte en het vertrouwen om te ontwikkelen. Jij toont lef en durf. Jij werkt samen met collega's en inwoners aan grote opgaves. Zo maken we samen onze gemeente steeds een beetje mooier.

Of je nu al veel werkervaring hebt of aan het begin staat van jouw carrière. Samen met jouw collega's en inwoners zetten wij ons in voor de grote uitdagingen. Van duurzaamheid tot sociale inclusie, van groen tot cultuur, wij werken om onze gemeente steeds mooier en leefbaarder te maken voor iedereen die er woont, werkt en leeft. 
 
We werken het liefst samen met onze inwoners én collega's. Dat maakt ons betrokken, sociaal en toegankelijk. 'Naoberschap' staat bij ons centraal. Of je nu wilt werken aan het ontwikkelen van beleid, het ondersteunen van lokale projecten, of het directe contact met inwoners zoekt, er zijn talloze mogelijkheden om jouw talenten in te zetten. Samen ontdekken we wat jou drijft en waar jouw krachten liggen, zodat je een bijdrage kunt leveren die echt betekenisvol is. 
 
Wil jij de gemeente Aa en Hunze ook elke dag een beetje mooier te maken? Ontdek welke banen er zijn om jouw talenten in te zetten! 

Vacatures