De Spiekeriek in Ekehaar

Na een korte vertraging, vanwege weersomstandigheden, staat de Spiekeriek sinds maandag in Ekehaar. U kunt de iek vinden tegenover café Popken, op de hoek van de Hoofdstraat en de Hemmenweg. Vanwege de vertraging blijft de Spiekeriek iets langer staan. U heeft tot maandag 29 januari om uw bericht aan de gemeenteraad aan de boom te spijkeren. Met dit bericht kunt u een zorg, een opvatting of een blijk van waardering over alles wat de gemeentepolitiek aangaat delen met uw raadsleden.

Inwonersavond opbrengsten Spiekeriek

Noteer de inwonersavond Spiekeriek alvast in uw agenda. Deze zal op 7 februari om 19:30 plaatsvinden in café de Amer te Amen. Tijdens deze avond bespreekt de raad de opbrengsten van de Spiekeriek in Ekehaar met geïnteresseerde inwoners. Dit is het moment waarop u uw bericht kunt toelichten en het gesprek met de gemeenteraad kunt aangaan. Alle inwoners zijn van harte welkom!

Volgende bestemming: Spijkerboor

Mocht de reis naar Ekehaar te ver zijn? Geen zorgen, de Spiekeriek gaat begin maart naar Spijkerboor, zodat ook de inwoners in het oostelijk deel van Aa en Hunze de kans krijgen om een bericht achter te laten. Na deze plaatsing zal er, net als bij de eerste plaatsing, een inwonersavond plaatsvinden.  
Kan uw bericht echt niet wachten en bent u niet in staat om de Spiekeriek te bezoeken, dan kunt u deze ook via de e-mail delen met de gemeenteraad. Mail uw bericht deze week dan naar griffie@aaenhunze.nl. 

Spiekeriek ekehaar