Abonnement

Abonnementen voor zwembaden Annen en Gieten

De online voorverkoop is van 6 april tot en met 10 mei 2024

Op zaterdag 20 april en zondag 21 april van 10.00 tot 15.00 uur is het mogelijk om een abonnement te kopen of te verlengen aan de kassa's van beide zwembaden. Bij een nieuw abonnement moet iedereen persoonlijk langskomen voor het maken van een pasfoto.

Abonnement De Borghoorns Annen

Abonnement Zwanemeer Gieten

Uw abonnement (pas) van vorig jaar verlengen

De pas is voorzien van een chip zodat de pas meerdere jaren gebruikt kan worden. Vanaf het voorjaar kunt u uw pas opnieuw gebruiken door de pas weer te activeren. Ga naar de knop mijn account, vul uw mailadres in waarmee u uw abonnement vorig jaar heeft aangeschaft. U ontvangt op dit mailadres een mail met een link. U klikt op deze link en komt direct in uw account terecht. In uw eigen account omgeving kunt u uw abonnement(en) weer activeren door middel van de abonnementen te kiezen en uw betaling via Ideal uit te voeren. 

Een nieuw abonnement aanschaffen

Ga naar de knop abonnement en kaartverkoop. Het abonnement kunt u na betaling ophalen bij het zwembad tijdens de openingsuren.

Bewaar uw abonnement goed!

Bewaar uw pas goed, want deze kunt u de komende jaren weer gebruiken. Verleng de pas jaarlijks via onze website. Een nieuwe pas kost € 5,00.

Kosten

De tarieven kunt u op de pagina tarieven vinden.

Terug naar zwembad Gieten

Terug naar zwembad Annen