Zwemlessen voor kinderen in Annen

Kom zwemles volgen in zwembad de Borghoorns in Annen. Vanaf 13 mei wordt er gestart met beginnende zwemlessers. De zwemlessen worden gegeven volgens de Easyswim methode. De methode zorgt ervoor dat uw kind tijdens de zwemles veel plezier heeft, hoog betrokken is, zich veilig voelt, helemaal zichzelf kan zijn en zich in zijn of haar eigen tempo kan ontwikkelen.
Op dit moment is er geen plek meer in zwembad Zwanemeer voor zwemles. U kunt zich wel aanmelden. U wordt dan op de wachtlijst geplaatst.

Lesdagen – en tijden 

De zwemlessen in Annen starten vanaf maandag 13 mei tot aan de zomervakantie 2024. In de zomervakantie worden de lessen gegeven in zwembad Zwanemeer in Gieten.
Lesdagen: maandag en donderdag
Lestijden: vanaf 17.00 uur, 2x per week zwemles van 25 minuten.
Kosten: € 312,00 (inclusief nieuw drijfvest)

Zwemlespasje

De kinderen die zwemlessen gaan volgen krijgen een zwemlespasje (abonnement + zwemlessen). Het zwemlespasje geeft toegang tot het volgen van zwemlessen en onbeperkt vrij- zwemmen in beide zwembaden in 2024. 
Begeleiders van de zwemlessers mogen bij de zwemlessen gratis naar binnen.

Belangrijk om te weten

Koop geen abonnement voor degene die zwemlessen gaat volgen. U koopt een lespakket en dat is inclusief een zwemabonnement voor dit seizoen. 

Aanmelden voor zwemlessen

Onder het kopje zwemles vindt u het aanmeldformulier voor de zwemlessen. 

Vragen?

Neem dan contact op per mail via zwembadannen@aaenhunze.nl