Trouwambtenaar Chantal Stuut

Meer informatie over trouwambtenaar Chantal Stuut

Trouwambtenaar Chantal Stuut

Hallo! 

Ik stel mij graag aan jullie voor. Ik ben Chantal.

Ik ben woonachtig in Gieten met mijn man en 2 kinderen.  Na een aantal jaren in de provincie Groningen te hebben gewoond, kozen wij ervoor om naar het mooie groene Drenthe te verhuizen. In 2009 heb ik mijn ja-woord aan mijn man gegeven. Wat betreft voorbereidingen etc., ik weet wat jullie nu allemaal mogen doen en mee gaan maken ;-) Drukte, zorgen, stress het hoort er allemaal bij. Jullie mogen dat allemaal loslaten op jullie trouwdag want dan staat alles in het teken van jullie! 

Chantal volgens familie, vrienden, kennissen en collega's: warme persoonlijkheid - open - toegankelijk - luistert - staat altijd voor je klaar - sportief - creatief.

Als P&O functionaris ga ik veel met mensen om, iets wat ik heel leuk vind. Want het zit als een gegoten jas bij mij. Als jullie buitengewoon ambtenaar is het belangrijk om goed naar jullie verhaal en wensen te luisteren. Om maar op te noemen; zien wie jullie zijn, wat hebben jullie met elkaar al meegemaakt, wat is belangrijk voor jullie en hoe hebben jullie mekaar ontmoet.

Het is een uitdaging om de  gesprekken die ik met jullie als toekomstig bruidspaar heb, te vertalen naar een mooi samenhangend persoonlijk verhaal waarbij gelachen kan worden en/of misschien wel een traan kan worden gelaten etc. Deze uitdaging ga ik dan ook graag aan omdat ik jullie graag iets wil geven waar jullie positief op terug kunnen kijken en jullie trouwdag mee gaan beginnen.

Het is een eer als jullie mij zouden kiezen als buitengewoon ambtenaar voor een van jullie mooiste dagen van jullie leven. Geloof me want na deze dag komen er nog wel meer!

Ik, Chantal Stuut, verheug me er nu al op om jullie te mogen ontmoeten.
 

Contact

Neem contact met mij op via cstuut@aaenhunze.nl