Bedrijventerrein Bloemakkers

Centraal in Noordoost-Nederland, op een plek met veel bedrijvigheid in het groen, vindt u bedrijventerrein Bloemakkers in Gieten. Bij het kruispunt van de N33 en N34 is ruimte beschikbaar voor nieuw te vestigen bedrijven.

Centraal

Bloemakkers is het bedrijventerrein in Gieten. Gieten ligt centraal tussen Assen en Veendam, Groningen en Emmen. De beschikbare kavels vormen een uitbreiding op het al bestaande bedrijventerrein. Samen met u zorgen we voor een passende kavel waar u goed kunt ondernemen. Zo kunnen er kavels zijn in grootte van 1500m2 maar bijvoorbeeld ook van 5000m2 of zelfs groter. Bloemakkers biedt ruimte voor diverse typen bedrijven.

Bereikbaar

Het bedrijventerrein bevindt zich op een zeer strategische plaats. Het terrein ligt direct aan de N34 tussen Groningen en Emmen. En naast de aansluiting met de N33 tussen Veendam en Assen. Door de verdubbeling van de N33 is er een snelle verbinding tussen de snelwegen A28 en A7. En is Bloemakkers een bedrijvenlocatie met potentie.

Groen

Door een groene zone tussen het bedrijventerrein en de N34 en beplanting aan de zuidoostelijke kant sluit het bedrijventerrein aan op de groene beleving van de omgeving. Op het bedrijventerrein zijn brede wegen met boombeplanting aanwezig. Het terrein past hierdoor goed in het landschap van de omliggende esdorpen.

Informatie

Wilt u meer informatie? Neemt u dan contact op met Nadiya Platje van de gemeente Aa en Hunze, via telefoonnummer 0592-267777. Wij komen graag in gesprek met u om de mogelijkheden voor uw bedrijf op Bloemakkers verder te bekijken.

Downloads

•    Algemene Verkoopvoorwaarden Aa en Hunze (pdf, 102 kB)
•    Blokkering-, reservering- en optieregeling voor bedrijvenkavels van de gemeente Aa en Hunze (pdf, 153 kB)
•    Artist Impression