Subsidieregeling Internationaal Ondernemen Drenthe

De provincie heeft een subsidieregeling opengesteld voor het (laten) vertalen van je website naar bijvoorbeeld het Duits.

De subsidieregeling Internationaal Ondernemen Drenthe is bedoeld voor MKB-ondernemers binnen de provincie Drenthe. Om de exportactiviteiten in de provincie Drenthe te stimuleren, biedt de subsidieregeling MKB-ondernemers financiële ondersteuning bij het realiseren van internationale marktverkennings- en marktontwikkelingsactiviteiten. Voor meer informatie of het aanvragen van deze subsidie bekijk website van de Provincie.

Duitse markt

Duitsers vinden Nederland een goed bereikbare, gastvrije, vriendelijke en ontspannen bestemming die veel te bieden heeft op korte afstand van elkaar. Ze komen graag in Nederland om uit te rusten, plezier te hebben met elkaar en om de omgeving te ontdekken.

Op 20 maart 2018 was er een ondernemersbijeenkomst over de Duitse markt. Deze vond plaats in Hotel Restaurant Bieze in Borger. Hierin werden de ondernemers meegenomen in de wereld van onze oosterburen. Tijdens de bijeenkomst waren er meerdere gastsprekers, die ieder vanuit hun vakgebied een presentatie gaven.

De presentaties kunt u hieronder (nogmaals) inzien.

Hulp bij vertalen

Wilt u zich ook (extra) richten op de Duitse Markt en zoekt u iemand die kan helpen met het vertalen van uw website, menukaart of promotiematerialen? Kijkt u eens op de lijst van vertalers, opgesteld door Marketing Drenthe.