Politie

De politiezorg in de gemeente Aa en Hunze wordt uitgevoerd door het basisteam Noord-Drenthe en in het bijzonder door de taakgroep gebiedsveiligheid Aa en Hunze, die vanuit het politiebureau in Gieten werkt. De leidinggevende van de taakgroep is Kees Bouwman, inspecteur van de politie.

Wijkagenten

Aa en Hunze heeft 4 wijkagenten. Zij zijn werkzaam in de gehele gemeente, maar hebben elk een eigen aandachtsgebied. De wijkagenten zijn bereikbaar via 0900-8844. Via dit nummer kunt u een afspraak maken voor persoonlijk contact met een wijkagent.

Wijkagent Theo Dieterman

Bareveld, Bonnen, Bonnerveen, De Hilte, Gieten, Gieterveen, Gieterzandvoort, Nieuwediep, Kostvlies.

Wijkagent Inge Bulstra

Gasselte, Gasselterboerveenschemond, Gasselterboerveen, Gasselternijveenschemond, Gasselternijveen.

Wijkagent Eric Speelman

Anderen, Anloo, Annen, Annerveen, Annerveenschekanaal, Eext, Eexterveen, Eexterveenschekanaal, Eexterzandvoort, Nieuw Annerveen, Oud Annerveen, Schipborg, Spijkerboor, Gasteren.

Wijkagent Nathalie Schaaphok 

Amen, Balloërveld, Balloo, Deurze, Ekehaar, Eldersloo, Eleveld, Geelbroek, Grolloo, Marwijksoord, Nijlande, Nooitgedacht, Papenvoort, Rolde, Schoonloo, Vredenheim.

Aangifte doen

Wilt u aangifte doen? Dat kan op afspraak tijdens onderstaande openingstijden op het politiebureau. Voor het maken van een afspraak belt u 0900-8844.
Voor veel misdrijven kunt u ook via www.politie.nl a angifte doen. Als u klikt op de knop ‘Internetaangifte’, krijgt u de benodigde informatie om aangifte te doen.

Daarnaast zijn er situaties waarin een aangifte bij u thuis wordt opgenomen. Dit heeft te maken met de ernst van het feit of de persoonlijke situatie (bijvoorbeeld slechte mobiliteit). Ook hiervoor moet u een afspraak maken.

Contactgegevens politie

Postadres
Politie Noord-Nederland, Basisteam Noord-Drenthe
Postbus 107
9400 AC Assen

Bezoekadres

Politiebureau Gieten
Eexterweg 33
9461 BB Gieten

Openingstijden

Het politiebureau in Gieten is alleen op afspraak te bezoeken. Een afspraak kan gemaakt worden via 0900-8844.
Het hoofdbureau aan de Weiersstraat in Assen is de enige locatie met aanloopfunctie en baliebezetting. Dit bureau is van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur geopend en op zaterdagen van 9.00 tot 13.00 uur. Kijk voor meer informatie over de contactmogelijkheden op www.politie.nl