Coronacrisis

  • Op werkdagen is het gemeentehuis geopend tussen 09.00 en 13.00 uur. Op woensdag tot 15.00 uur en op donderdag ook tussen 16.00 en 19.00 uur.
  • U kunt alleen nog op afspraak komen. Een paspoort of rijbewijs ophalen kan wel zonder afspraak. 
  • U kunt digitaal een afspraak maken of telefonisch via nummer 14 0592.
  • U kunt ons wel bellen en mailen. Veel zaken zijn online te regelen.
  • Kom alleen naar het afvalbrengstation als het nodig is en kom alleen! In verband met de extra maatregelen op het afvalbrengstation kan het zijn dat wachttijden langer zijn dan gebruikelijk.
  • Ben je ondernemer? Kijk dan op de Corona-pagina voor ondernemers.

Lees onze laatste updates over de coronacrisis.

Kavels en nieuwbouw

Kavels in Nooitgedacht, Eext, Gasselte, Gasselternijveen en Gieterveen.

Nooitgedacht

In de groene woonwijk Nooitgedacht heeft de gemeente Aa en Hunze verschillende mogelijkheden om te wonen. Van jong tot oud, van kavels tot koopwoningen in verschillende prijsklassen. Iedereen kan er terecht. De wijk ligt dichtbij Assen en aan de N33 bij Rolde. De woonwijk beschikt over prachtige natuur met bos, twee vijvers, een kinderboerderij en een speeltuin.

Eext

In het uitbreidingsplan Eext Noord Oost (naast Vesselkampen 9) is nog 1 kavel beschikbaar! De kavel is geschikt voor starters die graag hun eigen twee-onder-een-kapwoning willen bouwen.

Gasselte

In het dorp Gasselte heeft Brands Bouwontwikkeling BV een voormalige camping herontwikkeld tot woningbouw locatie. Het plan is gelegen grenzend aan het natuurgebied Het Drouwenerzand. U loopt vanuit uw tuin zo dit natuurgebied in. De kavels die Brands hier te koop aanbiedt zijn kavels voor vrijstaande woningen. De kavel grootte varieert vanaf 622 m². tot ca. 9400 m². 

Gasselternijveen

Dwarsplaatsen-Zuid

In het dorp Gasselternijveen heeft Brands Bouwontwikkeling BV 40 kavels gerealiseerd. Kavels voor vrijstaande woningen, kavels voor twee-onder-een-kapwoningen en kavels voor rijwoningen. De infrastructuur is gereed. Enkele kavels zijn reeds verkocht. De kavels zijn gelegen aan de rand van het dorp met een landelijk uitzicht, doch dicht bij de voorzieningen die het dorp Gasselternijveen te bieden heeft.

Gieterveen

Midden in het dorp Gieterveen, op de hoek van de Meertensweg en de Broek (voormalige Samenwerkingsschool Oostermoer), zijn zes kavels voor woningbouw beschikbaar! De woningen kunnen worden gerealiseerd in particulier opdrachtgeverschap of in projectmatige vorm.