Kavels en nieuwbouw

Kavels in Aa en Hunze.

Nooitgedacht

In de groene woonwijk Nooitgedacht heeft de gemeente Aa en Hunze verschillende mogelijkheden om te wonen. Van jong tot oud, van kavels tot koopwoningen in verschillende prijsklassen. Iedereen kan er terecht. De wijk ligt dichtbij Assen en aan de N33 bij Rolde. De woonwijk beschikt over prachtige natuur met bos, twee vijvers, een kinderboerderij en een speeltuin.

Gasselte

In het dorp Gasselte heeft Brands Bouwontwikkeling BV een voormalige camping herontwikkeld tot woningbouw locatie. Het plan is gelegen grenzend aan het natuurgebied Het Drouwenerzand. U loopt vanuit uw tuin zo dit natuurgebied in. De kavels die Brands hier te koop aanbiedt zijn kavels voor vrijstaande woningen. De kavel grootte varieert vanaf 622 m². tot ca. 9400 m². 

Dwarsplaatsen-Zuid

In het dorp Gasselternijveen heeft Brands Bouwontwikkeling BV 40 kavels gerealiseerd. Kavels voor vrijstaande woningen, kavels voor twee-onder-een-kapwoningen en kavels voor rijwoningen. De infrastructuur is gereed. Enkele kavels zijn reeds verkocht. De kavels zijn gelegen aan de rand van het dorp met een landelijk uitzicht, doch dicht bij de voorzieningen die het dorp Gasselternijveen te bieden heeft.