Verleende evenementenvergunning off road rit

Type bekendmaking
verkeersbesluit
Status
verleend
Locatie (gemeente)
  • Aa en Hunze
Publicatiedatum
17-12-2018
Einddatum
28-01-2019
Bekendmaking

Beschrijving

De burgemeester van de gemeente Aa en Hunze maakt bekend dat hij vergunning heeft verleend (verzonden op 17 december 2018) aan Stichting Historische Motor GP Eext voor het organiseren van een off road rit op zondag 10 februari 2019.

De route van de off road rit is in nauw overleg tussen de Stichting Historische Motor GP Eext, Provincie Drenthe, Staatsbosbeheer en de gemeente Aa en Hunze tot stand gekomen.

 

Tijdelijke verkeersmaatregelen

In verband met de off road rit worden op zondag 10 februari 2019 vanaf 08.00 uur tot 16.00 uur de volgende wegen afgesloten voor al het verkeer:

  • Gieten: Oude Groningerweg (vanaf de kruising Schelbospad/ Voorsteland tot aan de kruising met de Vijzelweg);
  • Gieten: Braamakkers/ Schelbospad (vanaf de kruising met de Heiakkers tot aan de kruising Oude Groningerweg/ Voorsteland);
  • Gieten: Brummelpad (fietspad) (vanaf de Grensweg tot aan de Looweg);
  • Eext: Hoofdstraat (vanaf de kruising met de Kerkstraat  tot aan de kruising Fabrieksstraatje/ Naweg);
  • Eext: Schaapstreek (vanaf de kruising Hoofdstraat/ ’t Witzand tot aan de kruising met de Hoofdstraat).

 

Deze verkeersmaatregel kan indien nodig iets korter of langer duren.

 

Bezwaar

Tegen de vergunning voor de off road rit kunnen belanghebbenden op grond van de Algemene Wet Bestuursrecht, binnen zes weken na de dag van verzending van het besluit naar de aanvrager, een gemotiveerd bezwaarschrift indienen. Het bezwaarschrift kan worden ingediend bij het college van burgemeester en wethouders van Aa en Hunze, Postbus 93, 9460 AB Gieten. Tevens kan binnen die termijn en nadat een bezwaarschrift is ingediend bij de voorzieningenrechter te Groningen, Postbus 150, 9700 AD Groningen worden verzocht een voorlopige voorziening te treffen.