Tijdelijke verkeersmaatregelen Rolde Roldermarkt

Type bekendmaking
verkeersbesluit
Status
melding
Publicatiedatum
06-09-2021
Einddatum
18-10-2021
Kaart behorende bij: Tijdelijke verkeersmaatregelen Rolde Roldermarkt

Beschrijving

In verband met de Roldermarkt worden op 14 september 2021 van 06:00 uur tot 20:00 uur de volgende straten in Rolde afgesloten voor alle verkeer:
•    Grolloërstraat, (gedeelte tussen Hoofdstraat en Banderschulte);
•    Burgemeester Reijndersstraat, (gedeelte tussen Grolloërstraat en Nijlanderstraat);
•    Winkelcentrum Baanderhoek inclusief parkeerterrein;
•    Nijlanderstraat (gedeelte tussen Burgemeester Reijndersstraat en Zuides);
•    Grote Brink (gedeelte tussen Burgemeester Reijndersstraat en Grolloërstraat en het gedeelte tussen Grolloërstraat en Hoornsestraat rondom de Kleine Brink);
•    De gehele Zuides;

Deze verkeersmaatregel kan indien nodig iets korter of langer duren.

Wegsleepverordening

Nadrukkelijk wordt de aandacht erop gevestigd dat voertuigen die in strijd met de verkeersmaatregelen worden geparkeerd, met toepassing van de Wegsleepverordening worden weggesleept naar een aangewezen parkeerruimte. Naast de boete voor de parkeerovertreding worden de kosten van het wegslepen aan de eigenaar van het voertuig in rekening gebracht. De wegsleepkosten bedragen € 136,85. De kosten van het bewaren van een voertuig bedragen € 9,33 per etmaal of een gedeelte daarvan.

Indien het u overkomt dat uw voertuig is weggesleept dan kunt u zich melden bij het bureau van de Regiopolitie Drenthe wijkeenheid Assen Noord/Aa en Hunze, Balkengracht 3 te Assen. De politie zal u informeren hoe u uw voertuig weer terug kunt krijgen. De aandacht wordt erop gevestigd dat de wegsleepregeling onverbiddelijk wordt toegepast voor fout geparkeerde voertuigen.