Tijdelijke verkeersmaatregelen Gasselte

Type bekendmaking
verkeersbesluit
Status
ter informatie
Publicatiedatum
02-06-2019
Einddatum
02-06-2019
Bekendmaking

Beschrijving

In verband met het Dorpsontbijt Gasselte wordt op zondag 2 juni 2019 van 6.30 uur tot 13.00 uur de Dorpsstraat (gedeelte tussen de Olde Hof en Johan Hilbinglaan) afgesloten voor al het verkeer. 

Deze verkeersmaatregel kan indien nodig iets korter of langer duren.

Wegsleepverordening

Nadrukkelijk wordt de aandacht erop gevestigd dat voertuigen die in strijd met de verkeersmaatregelen worden geparkeerd, met toepassing van de Wegsleepverordening worden weggesleept naar een aangewezen parkeerruimte. Naast de boete voor de parkeerovertreding worden de kosten van het wegslepen aan de eigenaar van het voertuig in rekening gebracht. De wegsleepkosten bedragen € 136,85. De kosten van het bewaren van een voertuig bedragen € 9,33 per etmaal of een gedeelte daarvan.

Indien het u overkomt dat uw voertuig is weggesleept dan kunt u zich melden bij het bureau van de Regiopolitie Drenthe wijkeenheid Assen Noord/Aa en Hunze, Balkengracht 3 te Assen. De politie zal u informeren hoe u uw voertuig weer terug kunt krijgen. De aandacht wordt erop gevestigd dat de wegsleepregeling onverbiddelijk wordt toegepast voor fout geparkeerde voertuigen.