Tijdelijke verkeersmaatregelen Gasselte

Type bekendmaking
overig
Status
ter informatie
Publicatiedatum
18-05-2019
Einddatum
19-05-2019
Bekendmaking

Beschrijving

In verband met het Hoogvliegers Truckers Benefiet Festival wordt op zaterdag 18 mei 2019 van 08.00 uur tot 00.00 uur in de straat Achter de Brinken tijdelijk eenrichtingsverkeer ingesteld, vanaf de Kerkstraat tot de Olde Hof. Tevens is voor dit gedeelte van Achter de Brinken een parkeerverbod/ stilstandverbod van kracht. 

Deze verkeersmaatregel kan indien nodig iets korter of langer duren.

Wegsleepverordening
Nadrukkelijk wordt de aandacht erop gevestigd dat voertuigen die in strijd met de verkeersmaatregelen worden geparkeerd, met toepassing van de Wegsleepverordening worden weggesleept naar een aangewezen parkeerruimte. Naast de boete voor de parkeerovertreding worden de kosten van het wegslepen aan de eigenaar van het voertuig in rekening gebracht. De wegsleepkosten bedragen € 136,85. De kosten van het bewaren van een voertuig bedragen € 9,33 per etmaal of een gedeelte daarvan.

Indien het u overkomt dat uw voertuig is weggesleept dan kunt u zich melden bij het bureau van de Regiopolitie Drenthe wijkeenheid Assen Noord/Aa en Hunze, Balkengracht 3 te Assen. De politie zal u informeren hoe u uw voertuig weer terug kunt krijgen. De aandacht wordt erop gevestigd dat de wegsleepregeling onverbiddelijk wordt toegepast voor fout geparkeerde voertuigen.