Tijdelijke verkeersmaatregelen Eexterveen

Type bekendmaking
verkeersbesluit
Status
ter informatie
Locatie (postcode)
  • 9658PC 62
Publicatiedatum
16-06-2019
Einddatum
16-06-2019
Bekendmaking

Beschrijving

In verband met de Gemeentelijke Kampioenschappen Wielrennen DKS worden op zondag 16 juni 2019 van 12.00 uur tot 18.00 uur de Dorpsstraat, Kruisweg en Zandvoorterweg te Eexterveen, afgesloten voor al het verkeer. Voor de Dorpsstraat, Kruisweg, Zandvoorterweg is  parkeerverbod van kracht. 

Deze verkeersmaatregel kan indien nodig iets korter of langer duren.

Wegsleepverordening

Nadrukkelijk wordt de aandacht erop gevestigd dat voertuigen die in strijd met de verkeersmaatregelen worden geparkeerd, met toepassing van de Wegsleepverordening worden weggesleept naar een aangewezen parkeerruimte. Naast de boete voor de parkeerovertreding worden de kosten van het wegslepen aan de eigenaar van het voertuig in rekening gebracht. De wegsleepkosten bedragen € 136,85. De kosten van het bewaren van een voertuig bedragen € 9,33 per etmaal of een gedeelte daarvan.

Indien het u overkomt dat uw voertuig is weggesleept dan kunt u zich melden bij het bureau van de Regiopolitie Drenthe wijkeenheid Assen Noord/Aa en Hunze, Balkengracht 3 te Assen. De politie zal u informeren hoe u uw voertuig weer terug kunt krijgen. De aandacht wordt erop gevestigd dat de wegsleepregeling onverbiddelijk wordt toegepast voor fout geparkeerde voertuigen.