Rioleringswerkzaamheden Brink Gasteren

Type bekendmaking
verkeersbesluit
Status
ter informatie
Publicatiedatum
02-05-2022
Einddatum
20-05-2022
Kaart behorende bij: Rioleringswerkzaamheden Brink Gasteren

Beschrijving

Van maandag 16 mei tot en met woensdag 18 mei vinden er werkzaamheden plaats aan het riool in Gasteren. Deze rioolwerkzaamheden vinden plaats op het kruispunt Brink met De Gagels en De Hoek.

Ten behoeve van deze werkzaamheden zal een halve rijbaan op de doorgaande weg de Brink worden afgezet ter hoogte van De Hoek en De Gagels. Verkeer vanaf het Oosteinde, Westeinde en De Hoek zal met een verkeersregelinstallatie (verkeerslichten) in goede banen begeleid worden. Verkeer van en naar De Gagels kan gedurende deze werkzaamheden alleen via de toegang aan het Westeinde. Dit wordt door middel van borden aangegeven.

Gedurende de uitvoering heeft het doorgaande verkeer enige overlast, dit zal tot een minimum worden beperkt.

Om te voorkomen dat er rioolproblemen ontstaan tijdens de uitvoering zal op De Gagels, De Hoek en Brink tijdens de werkzaamheden het hoofdriool op bepaalde punten regelmatig leeggezogen worden.

Voor vragen of informatie omtrent deze werkzaamheden kunt u tijdens de openingstijden van het gemeentehuis contact opnemen met de heer G. Barnier opzichter team buitendienst. Telefoonnummer gemeentehuis 14 0592.