Abonnement

Abonnementen voor zwembaden Annen en Gieten

 

Abonnement en kaartverkoop zwembad Gieten 

Abonnement en kaartverkoop zwembad Annen

Uw abonnement (pas) van vorig jaar verlengen

De pas is voorzien van een chip zodat de pas meerdere jaren gebruikt kan worden. Vanaf 21 maart 2023 kunt u uw pas opnieuw gebruiken door de pas weer te activeren. Ga naar de knop mijn account, vul uw mailadres in waarmee u uw abonnement vorig jaar heeft aangeschaft. U ontvangt op dit mailadres een mail met een link. U klikt op deze link en komt direct in uw account terecht. In uw eigen account omgeving kunt u uw abonnement(en) weer activeren door middel van de abonnementen te kiezen en uw betaling via Ideal uit te voeren. 

Een nieuw abonnement aanschaffen

Ga naar de knop abonnement en kaartverkoop. Het abonnement kunt u na betaling ophalen bij het zwembad tijdens de openingsuren.

Bewaar uw abonnement goed!

Bewaar uw pas goed, want deze kunt u de komende jaren weer gebruiken. Verleng de pas jaarlijks via onze website. Een nieuwe pas kost u namelijk vanaf 2024 € 5,00. Zonde van uw geld en het milieu! 

Verkoopperiode

De voortverkoop is van 21 maart t/m 23 april 2023. Het is van 21 maart t/m 21 april alleen mogelijk om het abonnement digitaal te kopen, verlengen en/of uit te breiden. In het weekend van 22 en 23 april is het mogelijk om aan de kassa tijdens de openingsuren van zwembad Gieten een abonnement te kopen of te verlengen. Het zwembadpersoneel zal samen met jou dezelfde stappen uitvoeren als de digitale aanvraag via de website van de zwembaden.