Coronacrisis

  • In verband met Pinksteren is het gemeentehuis maandag 1 juni gesloten. Op overige werkdagen is het gemeentehuis geopend tussen 09.00 en 13.00 uur.
  • U kunt alleen nog op afspraak komen. Een paspoort of rijbewijs ophalen kan wel zonder afspraak. 
  • U kunt telefonisch een afspraak maken via nummer 14 0592.
  • U kunt ons wel bellen en mailen. Veel zaken zijn online te regelen.
  • Kom alleen naar het afvalbrengstation als het nodig is en kom alleen! In verband met de extra maatregelen op het afvalbrengstation kan het zijn dat wachttijden langer zijn dan gebruikelijk.
  • Ben je ondernemer? Kijk dan op de Corona-pagina voor ondernemers.

Lees onze laatste updates over de coronacrisis.

Sport en Corona

Hier vindt u de protocollen Verantwoord sporten en het aanmeldformulier om het sportaanbod voor kinderen, jeugd en volwassenen bij ons te melden.

Protocollen

Lees hier het Drents protocol voor buitensportactiviteiten die geldt vanaf 11 mei 2020 (pf, 165kb)

Lees hier het protocol van het NOC-NSF.

Buitensportactiviteiten aanmelden

Fijn dat u begeleide buitensportactiviteiten wilt aanbieden aan de kinderen, jongeren en volwassenen in onze gemeente. We zijn blij dat deze groep weer kan gaan sporten en ze kunnen uw hulp hier goed bij gebruiken! U kunt de sportactiviteiten aanmelden via het aanmeldformulier Sportaanbod gemeente Aa en Hunze. Als u het formulier invult dan helpt dit de gemeente regie te houden op het sportaanbod. Daarnaast helpt het u veilig en verantwoord met de jeugd te sporten volgens de RIVM-richtlijnen en de Drentse spelregels. 

Ga naar het aanmeldformulier sportaanbod Aa en Hunze

Wat gebeurt er na het invullen van het formulier?

De gemeente gaat uw aanvraag beoordelen. Alleen wanneer er over het aanmeldformulier vragen zijn, het niet volledig is ingevuld of iets niet kan, dan wordt er contact opgenomen met de vereniging. U hoeft dus niet te wachten met het starten van uw activiteit.

Ondersteuning sportcombi’s (buurtsportcoaches)

De sportcombi’s van de gemeente kunnen jouw vereniging ondersteunen en adviseren met betrekking tot sportactiviteiten. De sportcombi’s zijn te bereiken via sportcombi@aaenhunze.nl.

Voor meer informatie of andere vragen

Kijk voor antwoorden op veel voorkomende vragen over sport op de vraag en antwoordpagina.

Ook kunt u contact opnemen met Maral Oosting, beleidsadviseur sport per mail moosting@aaenhunze.nl of per tel. 0592 267768