Welke held gun jij deze speld?

Ken jij iemand die zich inzet voor anderen tijdens de coronacrisis? Iemand die anderen helpt? Voor anderen zorgt? Verras diegene met de Aa en Hunze Heldenspeld. Het kost je niets, maar het is wel heel waardevol!

Heldenspeld?

In onze gemeente hebben we veel helden. Zichtbare helden zien we in de zorg, de brandweer, de BOA’s en bij de politie. Een hele grote groep zien we niet of zijn alleen voor jou een echte held. En die groep zetten we graag in het zonnetje. Denk aan de mensen met hartverwarmende corona-initiatieven, mensen die zich inzetten voor een ander of dat buurmeisje op de hoek die belangeloos de hond kan uitlaten. Elke held verdient waardering. Ken jij zo’n held? Laat dan jouw waardering zien door een Aa en Hunze heldenspeld te geven.

Wat moet jij doen?

De heldenspeld vraag je aan door middel van een formulier. Met dit formulier geef jij aan wie deze speld verdient én waarom deze persoon een held is. De speld wordt naar jouw adres gestuurd zodat je de speld persoonlijk kan overhandigen. Houd bij het overhandigen wel rekening met de coronamaatregelen. Let op: Jouw held moet in de gemeente Aa en Hunze wonen.

Help ons mee

Wij delen graag de verhalen van de mensen die een speld hebben ontvangen. Je kan in het formulier kenbaar maken of wij het verhaal over jouw held mogen delen. Heb je een foto van jouw held mét de speld en mogen we deze gebruiken? Dan ontvangen we deze foto graag. Op de foto zien we graag jouw held lachend poseren met de speld. Denk aan een portret vanaf de schouders waarbij de held de speld laat zien.

Wanneer ontvang ik de speld?

We proberen om binnen 4 weken na aanvraag de speld te verzenden.