Hulp bij jouw 'heldenbrief'

In het formulier kun je een persoonlijke boodschap naar jouw held sturen. Heb je hulp nodig bij jouw tekst? Wij denken even met je mee.

“Waarom is deze persoon voor mij een held”

Hieronder staan enkele voorbeelden: 

- Deze persoon is er voor de buurt
- Deze persoon zet zich in voor ouderen met psychische problemen
- Deze persoon zorgt voor lichtpuntjes in deze tijd
- Deze persoon zet zich in voor bewoners van 
- Deze persoon geeft vanuit de huiskamer (sport)les
- Deze persoon maakt [onderwerp] bespreekbaar
- Deze persoon heeft gezorgd voor virtueel vermaak
- Deze persoon vangt onze kinderen op
- Deze persoon helpt mij met mijn boodschappen

en zo zijn er nog veel andere redenen. Bedenk de reden waarom deze persoon voor jou een held is.  Het kan ook gaan om iets kleins met een groots effect zoals bijvoorbeeld zwerfafval opruimen.

“Aanhef held”

Hoe spreek jij jouw held het liefste aan? Hoe begin je jouw bericht? Is dat lieve? Geachte? Beste? Maak het zo persoonlijk als jij zelf wilt. Bedenk ook of je jouw heldt aan wilt spreken met "je" of "u". 

“Persoonlijk bericht aan jouw held”

Misschien wel het lastigste stukje. Vertel hier bijvoorbeeld wat deze persoon doet en waarom jij dat bijzonder vindt. Misschien weet je ook een aantal dingen die deze persoon heeft bereikt als held? Of zie je deze persoon altijd anderen of de natuur een handje helpen? Noem hier ook vooral de redenen waarom deze persoon een held is én wat dat met jou doet.

“Afsluiter”

Een bericht afsluiten kan bijvoorbeeld door jouw held te bedanken, benoemen dat deze persoon een topper of held is, vertellen dat deze persoon waardevol voor jou is. En vergeet niet af te sluiten met een groet en jouw (of jullie) naam.