Kidsteam Aa en Hunze

Kidsteam Aa en Hunze

Kidsteam Aa en Hunze

Het Kidsteam Aa en Hunze zoekt leden!

Elk kind moet mee kunnen op schoolreis. Elk kind heeft recht op een leuke verjaardag met cadeautjes. En elk kind moet lid kunnen worden van een sportvereniging. Of muziekles kunnen volgen. Helaas is dat niet zo. Niet elke ouder kan de kosten hiervoor betalen. De gemeente Aa en Hunze vindt dat elk kind mee moet kunnen doen. We hebben hiervoor regelingen en middelen beschikbaar. Om iedereen binnen de gemeente hiervan op de hoogte te brengen, gaat binnenkort het Kidsteam op pad!

Het Kidsteam: vloggen en veel meer!

De actie van de gemeente Aa en Hunze – met het Kidsteam in de hoofdrol – maakt deel uit van de landelijke campagne ‘Kansen voor alle kinderen’. De kinderen van het Kidsteam gaan regelmatig langs bij leuke evenementen in Aa en Hunze om over ‘Kansen voor alle kinderen’ te vertellen. Ze delen bijvoorbeeld flyers uit of ze vloggen. Ze vertellen hoe kinderen en ouders ervoor kunnen zorgen dat elk kind mee kan doen. De leden van het Kidsteam mogen ook meedenken en praten over activiteiten en acties. En in ruil voor hun inzet krijgen alle kids van het team een cursus vloggen!

Wie zoeken we?

We zoeken enthousiaste kinderen uit onze gemeente die in groep 7 of 8 van de basisschool of de eerste klas van de middelbare school zitten. Enthousiaste kinderen die het belangrijk vinden dat alle kinderen meedoen en gelijke kansen hebben. Is het Kidsteam iets voor jouw kind? Aanmelden kan met het aanmeldformulier.