Concert zanger-pianist Roon Staal

Zet dit in mijn agenda

Zaterdag 27 oktober vindt er een concert plaats van Roon Staal in de Dorpskerk in Gieten.

Datum
zaterdag 27 oktober, 2018 van 20:00 tot 21:45
Locatie
Dorpskerk Gieten

Zanger-pianist Roon Staal tourt in oktober met een nieuw programma langs 16 locaties door Nederland. Een van deze concerten vindt plaats in de Dorpskerk te Gieten op zaterdag 27 oktober 2018. Aanvangstijd is 20.00 uur. De locatie is een half uur voor aanvang van het concert geopend.

Staal, die onlangs fraai gerecenseerd werd door Jacques d'Ancona en eerder al goede kritieken ontving van grote namen zoals Art Garfunkel en Gilbert O'Sullivan, heeft een authentieke en intrigerende performance en weet een steeds breder publiek te bereiken met zijn liederen en liedjes van grote namen en eigen werk.

Songs die Staal speelt op zijn concerten zijn eigen werken zoals Promise, Als Je Mij Zoekt en Weet Waarom Je Leeft die diepgang geven aan het concert en onthullen waaarom hij aan de Universiteit van Amsterdam de bachelor studie Wijsbegeerte heeft gevolgd. Maar dit zijn versieringen in een breed repertoire door de Westerse muziek heen waarin klassieke stukken (Pie Jesu, Parelvissers, Panis Angelicus) worden afgewisseld met bekende songs van o.a. The Beatles, Paul Simon, John Denver of van Nederlandse grond, Boudewijn de Groot. Staal schuwt uitersten niet: Zo wordt zelfs Ozzy Osbourne uit de kast gehaald met Dreamer - dat hij ooit in Hollywood opnam met producer Jim Ervin. Een crooner zoals Moon River of Blue Moon maken het dat de avond divers is.

Prijs

Kaarten zijn online te reserveren, via www.roonstaal.com of via tel. 06-30025992, en kosten € 15,00 per stuk.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op www.roonstaal.com