Coronacrisis

Vanwege de coronacrisis zijn de openingstijden van het gemeentehuis gewijzigd. 

  • Het gemeentehuis is van maandag tot en met vrijdag geopend tussen 09:00 en 12:00 uur. 
  • U kunt alleen nog op afspraak komen. Een paspoort of rijbewijs ophalen kan wel zonder afspraak. 
  • U kunt alleen telefonisch een afspraak maken via 14 0592.
  • U kunt ons wel bellen en mailen. Veel zaken zijn online te regelen.
  • Kom alleen naar het afvalbrengstation als het nodig is en kom alleen! In verband met de extra maatregelen op het afvalbrengstation kan het zijn dat wachttijden langer zijn dan gebruikelijk.
  • Ben je ondernemer? Kijk dan op de Corona-pagina voor ondernemers.

Lees onze laatste updates over de coronacrisis.

Trouwambtenaar Harry Dijkstra

Meer informatie over trouwambtenaar Harry Dijkstra

Trouwambtenaar Harry Dijkstra

Persoonlijk

Ik ben geboren in Winsum (Groningen), getrouwd en samen hebben we twee kinderen en vijf kleinkinderen. Na 1,5 jaar militaire dienst (radiotelegrafist) in Ede en Harderwijk, heb ik Geschiedenis gestudeerd aan de Rijksuniversiteit in Groningen. Daarna ben ik 35 jaar docent HAVO/WWO geweest. Ik ben 16 jaar raadslid geweest en 6 jaar wethouder. In mijn vrije tijd houd ik van lezen, schaatsen, fietsen, lange afstandswandelen, hardlopen en reizen.

De dag

Het is een dag waarop je altijd alleen maar blije mensen ziet. Het is immers feest. Trouwen of het registreren van een partnerschap is een serieuze aangelegenheid. Je kiest niet zomaar voor elkaar. Maar dat wil niet zeggen dat de vrolijke noot of de luchtige toon moet ontbreken. Integendeel.

Vooraf ga ik bij jullie langs. Ik ben nieuwsgierig naar de manier waarop jullie leven, hoe jullie in de samenleving staan en wat jullie bezighoudt. Dat heeft ook met mijn eigen manier van leven te maken. Ik ben lid van de kerkelijke gemeente in Gasselternijveen van de Protestantse Kerk in Nederland en ga op zondag voor in kerkdiensten, in (vooral) de provincie Groningen.

Huwelijksvoltrekkingen en registraties van partnerschap kan ik eventueel in het Gronings doen.

Contact

Neem contact met mij op via hdijkstra@aaenhunze.nl