Trouwambtenaar Frederique Karelse

Meer informatie over trouwambtenaar Frederique Karelse

Trouwambtenaar Frederique Karelse

Persoonlijk

Ik ben Frederique Karelse en woon sinds een paar jaar in het mooie Anloo. 
Dat ik Buitengewoonambtenaar van de burgerlijke stand (Babs) in de gemeente Aa en Hunze ben, vind ik écht een voorrecht. Een voorrecht om bij mogen te dragen aan die speciale en blije dag. Het is die dag waarop jullie naar elkaar uitspreken hoe jullie in de toekomst er voor elkaar willen zijn. Ieder stel doet dat op heel eigen wijze en dat vind ik elke keer weer verrassend en vaak ontroerend. 

Naast het formele gedeelte is er natuurlijk ruimte voor jullie eigen ideeën wat betreft vorm en inhoud. Daar wil ik mij ook graag bij aansluiten, want het is jullie feest. Het gaat er om dat jullie kunnen zeggen: dit gaat écht over ons! En dat niet alleen, ook voor jullie gasten is het een feestelijk en blij gebeuren.
Een aantal weken van te voren neem ik contact op voor het kennismakingsgesprek, het liefst bij jullie thuis. Bij te grote afstand spreken we gewoon ergens halverwege af, we vinden wel een plekje. 
Jullie bepalen wat je wilt vertellen en wie (en wat) je in het verhaal en ook bij dat moment wilt betrekken; en natuurlijk ook wat jullie van mij mogelijk verwachten. Ik luister, stel vragen en ga daarna aan de slag om een mooie, passende, spontane, vrolijke, af en toe ernstige en nog veel meer ….. toespraak te schrijven.

Ik wens jullie een hele mooie voorbereidingstijd toe en wie weet: tot ziens!

Persoonlijk:
Ik werk als coach, predikant en uitvaartbegeleider en daarin geniet ik vooral van de contacten met mensen. Daarnaast is er gelukkig alle tijd voor tuin, sport, schrijven en muziek. 
 

Talen

Nederlands en Frans

Contact

Neem contact met mij op via fkarelse@aaenhunze.nl