Trouwambtenaar Frederique Karelse

Meer informatie over trouwambtenaar Frederique Karelse

Trouwambtenaar Frederique Karelse

Persoonlijk

Ik ben Frederique Karelse en woon in het mooie Anloo. 

Naast mijn werk als coach bij verlies en rouw, als spreker bij uitvaarten en voorganger in kerkdiensten, geniet ik van de natuur en tuinieren, van sport, muziek en schrijven. Ik houd van (levens)verhalen. Dat ik daarnaast ook Buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand (Babs) in de gemeente Aa en Hunze ben, vind ik écht een voorrecht.
Een voorrecht om bij mogen te dragen aan die speciale en blije dag. Het is die dag waarop jullie naar elkaar uitspreken hoe jullie in de toekomst er voor elkaar willen zijn. Ieder stel doet dat op heel eigen wijze en dat vind ik elke keer weer verrassend en vaak ontroerend. 

Naast het formele gedeelte van de voltrekking is er natuurlijk ruimte voor jullie eigen ideeën wat betreft vorm en inhoud. Daar wil ik mij ook graag bij aansluiten, want het is jullie dag. Het gaat er om dat jullie kunnen zeggen: dit gaat écht over ons! En dat niet alleen, ook voor jullie gasten is het een feestelijk gebeuren.
Een aantal weken van te voren neem ik contact op voor ons kennismakingsgesprek, het liefst bij jullie thuis. Bij te grote afstand spreken we gewoon ergens halverwege af, we vinden wel een plekje. 

Jullie bepalen wat je wilt vertellen en wie je in het verhaal en bij die dag wilt betrekken. En ook wat jullie van mij mogelijk verwachten. Ik luister, stel vragen en ga daarna aan de slag om een mooie, passende, spontane, vrolijke, af en toe ernstige en nog veel meer ….. toespraak te schrijven.
Ik wens jullie een hele mooie voorbereidingstijd toe en wie weet, ontmoeten we elkaar.

Talen

Nederlands en Frans

Contact

Neem contact met mij op via fkarelse@aaenhunze.nl