Coronacrisis

Vanwege de coronacrisis zijn de openingstijden van het gemeentehuis gewijzigd. 

  • Het gemeentehuis is van maandag tot en met vrijdag geopend tussen 09:00 en 12:00 uur. 
  • U kunt alleen nog op afspraak komen. Een paspoort of rijbewijs ophalen kan wel zonder afspraak. 
  • U kunt alleen telefonisch een afspraak maken via 14 0592.
  • U kunt ons wel bellen en mailen. Veel zaken zijn online te regelen.
  • Het afvalbrengstation is open op de reguliere tijden. De Gratis Compostdag gaat niet door. 
  • Ben je ondernemer? Kijk dan op de Corona-pagina voor ondernemers.

Lees onze laatste updates over de coronacrisis.

Trouwambtenaar Anneke Bitter

Meer informatie over trouwambtenaar Anneke Bitter.

Trouwambtenaar Anneke Bitter

Hallo, ik wil mij graag even voorstellen.

Mijn naam is Anneke Bitter. Ik ben geboren in het hoge noorden van Groningen, maar woon alweer vele jaren in het dorpje Gieterveen; nog net in het prachtige Drenthe!

Ik ben gelukkig getrouwd met mijn man en we hebben ons zilveren jubileum gevierd. Samen met onze 2 zonen, dochter met haar vriend hebben we dit gevierd in het zonnige zuiden van ons geliefde Portugal.

Ik ben regelmatig te vinden in onze tuin en vind tuinieren heerlijk. Andere hobby’s zijn tennis, lezen en ik ben bevangen met het wandelvirus. Tijdens het maken van mooie wandeltochten tref ik interessante mensen en heb leuke gesprekken waardoor de tocht ineens veel korter lijkt. Het weekend wordt gevuld met supporten bij sporten als voetbal en tennis. 

Het jaar 2019 werd voor mij het moment om een ander pad in te slaan. Naast de benoeming als BABS doe ik ook vrijwilligerswerk als host bij het Hunebedcentrum. Daar kan ik bij gelegenheid ook nog mijn creativiteit kwijt in het Oertijdpark.

Ik blik terug op 34 jaar in de gezondheidszorg waarvan de laatste 19 jaar in het Refaja Ziekenhuis als kinderverpleegkundige op de Kinderafdeling. Het werken met en voor ouder en kind heb ik altijd met veel voldoening en plezier gedaan. Regelmatig met een gulle lach, maar soms ook met een traan.

Zo hoop ik ook mijn werkzaamheden als Babs in te kunnen vullen!
Een paar weken voor jullie gekozen feestdatum ontmoeten wij elkaar, het liefst bij jullie thuis, voor een kennismakingsgesprek. En ga ik vooral luisteren!

Wat zijn de verwachtingen, vragen en/of speciale wensen met betrekking tot de ceremonie.

Misschien hebben jullie al samen een heel draaiboek klaar liggen? Zijn er mensen die jullie dierbaar zijn en genoemd of betrokken moeten worden? Of mag ik iemand benaderen die belangrijke of grappige aanvullende informatie kan geven?

Maar vooral voor mij is van belang:

Wie zijn jullie en hoe vieren jullie samen het leven?

Mijn actieve bijdrage is jullie gedachten en wensen te verwerken in een persoonlijke en luchtige toespraak. Met jullie in de hoofdrol en als stralend middelpunt tijdens deze belangrijke dag!

Ik zie ernaar uit jullie binnenkort te ontmoeten en samen een mooie ceremonie voorbereiden waarin jullie stilstaan bij de LIEFDE.

Contact

Neem contact met mij op via abitter@aaenhunze.nl