Coronacrisis

  • Op werkdagen is het gemeentehuis geopend tussen 09.00 en 13.00 uur. Op woensdag tot 15.00 uur en op donderdag ook tussen 16.00 en 19.00 uur.
  • U kunt alleen nog op afspraak komen. Een paspoort of rijbewijs ophalen kan wel zonder afspraak. 
  • U kunt digitaal een afspraak maken of telefonisch via nummer 14 0592.
  • U kunt ons wel bellen en mailen. Veel zaken zijn online te regelen.
  • Kom alleen naar het afvalbrengstation als het nodig is en kom alleen! In verband met de extra maatregelen op het afvalbrengstation kan het zijn dat wachttijden langer zijn dan gebruikelijk.
  • Ben je ondernemer? Kijk dan op de Corona-pagina voor ondernemers.

Lees onze laatste updates over de coronacrisis.

PMD-afval

Inzameling PMD-afval (Plastic, Metalen en Drankenkartons).

Oranje container voor PMD-afval

In de oranje container kunt u naast de plastic verpakkingen ook metalen verpakkingen (blik) en drankenkartons deponeren. U kunt in de flyer (pdf, 740 kB) lezen wat er wel/niet in de container mag.

Wit doorzichtige zak

U mag het PMD-afval in een zak in de container aanbieden. Zorg ervoor dat dit een wit, doorzichtige zak is.

Afvalkalender

Wilt u de afvalkalender online bekijken? Ga dan naar www.mijnafvalwijzer.nl en log in met uw postcode en huisnummer. In de bovenste balk (naast het logo van de gemeente) ziet u de eerstvolgende ophaaldagen staan. Scrol verder naar beneden en u ziet het jaaroverzicht. Hier kunt u ook een pdf downloaden en daarna uitprinten.

App Afvalwijzer

Naast de online afvalkalender kunt u ook de App Afvalwijzer downloaden op uw smartphone of tablet. U kunt de app gratis downloaden via de App Store of Google Play. Zoek op de term ‘Afvalwijzer’ en selecteer de app van Addcomm Direct. Daarna kunt u weer inloggen met uw postcode en huisnummer en ziet u de ophaaldagen verschijnen.

Papieren afvalkalender

Heeft u geen internet of smartphone? Dan kunt u ook een geprinte afvalkalender opvragen. Bel daarvoor de gemeente via 14 0592.

Uitgelicht