Bladruimen

De herfst is weer begonnen en dat betekent dat het blad weer van de bomen valt. De gemeente start in week 48 met het bladruimen in de bebouwde kom. Het blad wordt in één ronde van de wegen, bermen en gazons geruimd.

Planning

Op de website van de gemeente Aa en Hunze www.aaenhunze.nl staat een planning voor het bladruimen. In de planning is te zien wanneer het blad wordt geruimd. Door weersomstandigheden kan de planning iets naar voren of naar achter verschuiven. 

Bladbakken

De gemeente plaatst de bladbakken vanaf week 40. Bladbakken zijn alleen bedoeld voor blad en indien nodig worden deze wekelijks geleegd. De bladbakken worden weer opgehaald vanaf week 5.
Op www.aaenhunze.nl/blad kunt u een kaart vinden met de locaties waar de bladbakken komen te staan. Er worden geen extra bladbakken meer geplaatst. De bladbakken moeten ook op de geplaatste locatie blijven staan.

Meer informatie?

Kijk voor meer informatie op www.aaenhunze.nl. Heeft u nog vragen over bladbakken of het inzamelen van het blad? Dan kunt u contact opnemen met KlantenContact Centrum van de gemeente via 14 0592.