Nieuws september 2023

 • Happen en Stappen in Gieterveen tijdens Week tegen Eenzaamheid

  20 september 2023

  Kom erbij!
  In de Week tegen Eenzaamheid organiseert Impuls in Gieterveen een aantal activiteiten om mensen dichter bij elkaar te brengen. Deze Week vindt plaats van 28 september tot en met 4 oktober. Door het hele land zijn veel speciale activiteiten om extra aandacht te vragen voor het thema eenzaamheid.

 • Fotoclub Spijkerboor exposeert in gemeentehuis Gieten

  20 september 2023

  Tot vrijdag 27 oktober is de jubileum expositie van Fotoclub Spijkerboor te bezichtigen in de centrale hal van het gemeentehuis (Spiekersteeg 1, Gieten). De expositie ‘12½ jaar Fotoclub Spijkerboor’ heeft als thema Spijkerboor - Annerveen. De expositie is te bezichtigen op werkdagen tussen 8.30 – 16.00 uur en op donderdag tot 19.00 uur.

 • Feestelijke warme Culturele Monumentendag

  11 september 2023

  Zaterdag was de Culturele Monumentendag. Wethouder Ivo Berghuis en wethouder Kiena ten Brink waren bij de feestelijke opening bij de molen in Gasselternijveen. Maar liefst 19 monumenten (kerken, molens en historische boerderijen en panden) openden deze dag hun deuren voor bezoekers.

 • Op vrijdag 15 september zijn het gemeentehuis en het afvalbrengstation gesloten

  08 september 2023

  Wegens een personeelsactiviteit zijn wij deze dag niet geopend of bereikbaar. Het gemeentehuis is maandag 18 september weer geopend. Het afvalbrengstation zaterdag 16 september (09.00 tot 12.00 uur)

 • Verlenging ziekteverlof wethouder Luinge; Houwing opnieuw voorgedragen als waarnemend wethouder

  07 september 2023

  Het college van burgemeester en wethouders heeft ingestemd met het verzoek van wethouder Bas Luinge om zijn ziekteverlof te verlengen met een periode van 16 weken. Nynke Houwing is bereid gevonden om aan te blijven als waarnemend wethouder.

 • Ontdek de driewielfiets op 19 september

  04 september 2023

  Op 19 september van 13.00 tot 16.00 organiseert de Fietsersbond in De Trans, Nooitgedacht, een ontdekdag over driewielfietsen voor senioren. Een driewielfiets is ideaal voor wie niet meer op een tweewieler durft te fietsen. Bijvoorbeeld omdat op- en afstappen lastig is of het evenwicht niet zo goed meer is. Wie wil weten hoe het is om op een driewieler te fietsen, is van harte welkom tijdens de ontdekdag van de Fietsersbond. Deelname is gratis.

 • Inloopspreekuur college b&w op donderdag 21 september

  04 september 2023

  Heeft u een vraag voor één van de collegeleden? Of heeft u een onderwerp dat u wilt bespreken? Dan kunt u op donderdag 21 september tussen 16:30 en 17:30 uur terecht bij het inloopspreekuur in het gemeentehuis (Spiekersteeg 1 in Gieten).