Gezocht: kinderen die de energiebaas in huis willen worden!

Doe jij mee met het spel Junior Energiecoach?

Welke apparaten slurpen de meeste stroom? Hoeveel lampen branden er in jouw huis? We zoeken kinderen tussen 7 en 12 jaar die mee willen doen aan een nieuwe ronde van Junior Energiecoach. Bij dit spel zijn kinderen 5 weken lang de energiebaas in huis!

Bij Junior Energiecoach spelen kinderen en hun ouders een on- en offline spel met leuke, leerzame opdrachten, puzzels, experimenten en winacties. TV-held Varkentje Rund gaat als Junior Energiecoach met de kinderen op ontdekkingsreis. Gezinnen ontdekken zo waar ze energie kunnen besparen. Elke week een nieuw filmpje, met een nieuwe opdracht. Vijf weken lang, 15-30 minuten per week. Deelname is gratis!

Het spel start op 8 oktober. Aanmelden of meer informatie? Kijk op juniorenergiecoach.nl. Inschrijven kan tot 3 oktober. 

Wil je tips over hoe je het beste energie kunt besparen? 

Meld je dan aan voor een gratis energiescan. Een energiecoach komt bij je langs en brengt samen met jou energiebesparende maatregelen in kaart waar je zelf mee aan de slag kunt gaan. Goed voor het klimaat en je portemonnee! Aanmelden kan via www.energiecoachaaenhunze.nl.