Wordt Aa en Hunze voor de tweede keer op rij MKB-vriendelijkste gemeente?

Gemeente Aa en Hunze doet dit jaar haar best om, net als in 2019, de MKB-vriendelijkste gemeente te worden. Bent u ondernemer in Aa en Hunze? Dan dan zijn we benieuwd naar uw mening.

Aa en Hunze werd in 2019 uitgeroepen tot MKB vriendelijkste gemeente van Drenthe. “Dat is iets waar we best een beetje trots op zijn”, aldus wethouder Bas Luinge. “Uiteraard gaan we dit jaar voor een nog betere beoordeling dan die van 2019 en hopelijk is dat voldoende om opnieuw MKB vriendelijkste gemeente van Drenthe te worden”. We luisteren goed naar wat de ondernemer wil en proberen daar zo goed mogelijk aan te voldoen, als een ondernemer het net iets anders wil dan we oorspronkelijk hadden bedacht, ondersteunen we daarbij.’’

Meer inspannen voor ondernemers

De verkiezing van de “MKB-vriendelijkste gemeente van Nederland” dient als een stimulans voor gemeenten om zich meer in te spannen voor ondernemers. Het onderzoek wordt uitgevoerd door onderzoeksbureau Lexnova. Heeft u goed contact met uw gemeente, of is de gemeente een blok aan uw been? Hoe is de dienstverlening? En is deze verandert gedurende de huidige coronacrisis? Dit zijn enkele vragen die voorbij komen. 

Invullen vragenlijst

Als gemeente Aa en Hunze doen wij dit jaar graag mee aan deze verkiezing en zijn we benieuwd naar uw mening als ondernemer in onze gemeente. Wilt u zo vriendelijk zijn om de vragenlijst uiterlijk 19 oktober 2020  in te vullen?

Vul hier de vragenlijst in