Kidsteam Aa en Hunze zoekt enthousiaste leden!

Zit jij in groep 7 of 8? Wil je leren vloggen? Hou je van gezelligheid? Vind je het belangrijk dat elk kind mee kan doen?

Dan ben je de perfecte kandidaat om het Kidsteam Aa en Hunze te versterken! Je kunt je nog heel even opgeven, dus wacht niet te lang.

Ambassadeurs

Leden van het Kidsteam zijn de ambassadeurs van ‘Kansen voor alle kinderen’ in Aa en Hunze. Klinkt saai, is het niet. Ze praten en denken mee over hoe we ervoor zorgen dat ieder kind mee kan doen. Een belangrijk onderwerp! Het Kidsteam brengt dit onderwerp via diverse creatieve manieren onder de aandacht bij een groot publiek. Het Kidsteam Aa en Hunze wordt begeleid door Leonie ten Velde en Willem Hilberts. Zij zijn jongerenwerker bij Impuls Welzijn.

Gezelligheid

Wij kunnen natuurlijk wel zelf gaan vertellen hoe leuk het Kidsteam is, maar we laten het liever over aan de leden zelf: “Het is leuk om bij het Kidsteam te horen! We doen steeds nieuwe dingen en het is ook heel gezellig!” Ben jij (ouder of voogd van) zo’n enthousiaste ambassadeur? Wil jij je (zoon of dochter) aanmelden? Kijk dan voor meer informatie op: www.aaenhunze.nl/kidsteam. Heb je vragen? Stuur dan een mail naar kidsteam@aaenhunze.nl.

logo van kidsteam Aa en Hunze en afbeeldingen van kinderen spelen