'Startschot' bedrijfsverzamelgebouw Bloemakkers

Op donderdag 13 september heeft wethouder Bas Luinge officieel het ‘startschot’ gegeven van de verkoop van een bedrijfsverzamelgebouw op het bedrijventerrein Bloemakkers te Gieten.

bedrijfsunits Bloemakkers

Op dit bedrijventerrein realiseert De Marne Vastgoed een bedrijfsverzamelgebouw op de hoek Rondkamp – Steenkamp ter hoogte van autobedrijf ROB. Het bedrijfsverzamelgebouw omvat 12 bedrijfsunits die in oppervlakte variëren van circa 50m2 tot circa 200m2. De units worden te koop aangeboden. Met dit bedrijfsverzamelgebouw hoopt de gemeente ruimte te bieden aan kleine ondernemingen en ZZP-ers. Een unit kan ook interessant zijn voor beleggers. De verkoop van de units is in handen van makelaardij Wim Stuursma te Borger, telefoon 0599 23 66 66 of kijken op www.wimstuursma.nl. Op dit moment zijn reeds 4 units onder optie en is 1 unit verkocht.

bouwdoek

Voor vragen over vestiging van uw bedrijf elders op het bedrijventerrein Bloemakkers kunt u contact opnemen met Det Plat-Riensema van de gemeente Aa en Hunze (t. 0592 26 77 77) of kijken op de pagina over Bedrijventerrein Bloemakkers.