Ja Geweldig! VIP Vrijwilligerswerk

Zoek je een leuke én zinvolle tijdsbesteding?
Misschien is een van onderstaande vacatures dan iets voor jou!

Gieten

Houdt u van autorijden en vindt u het gezellig om met ouderen op pad te gaan? Een enthousiaste groep vrijwilligers vervoert van maandag tot en met
vrijdag ouderen van huis naar het Dagactiviteitencentrum van Dekelhem en brengt ze ‘s middags weer naar huis. Werkdagen en werktijden in overleg. U kunt (bijna) direct aan de slag. Kijk op onze site voor meer informatie. 

Schoonloo

Heb je een groen hart? Hou je van natuurlijk? Geniet je van mooie landschappen en van buiten zijn? Hou je van mensen en ben je een betrokken mens? En word je er blij van als planten en dieren het naar hun zin hebben? Draag dan bij aan de groei van waardevolle natuur en reageer op de vacature Onderhoud Natuurreservaat. Een leuke en zinvolle plek waar je voldoening haalt uit je vrijwilligerswerk. Kijk op onze site voor meer informatie. 

Gieten, Gasselternijveen, Rolde en Annen 

Lijkt het je leuk om naailessen te geven aan vrouwen die ook de Nederlandse taal willen oefenen (begrijpen en spreken)? Dan is de vacature vrijwilligster voor het geven van naailessen misschien wel iets voor jou! Kijk op onze site voor meer informatie. 

Meerdere dorpen

Respijtzorg is het ondersteunen van mantelzorgers via een vrijwilliger die de zorg taken even overneemt. Het gaat daarbij vaak om een paar uur per week of per twee weken. De werkzaamheden kunnen bestaan uit, gezelligheid bieden, een kopje koffie drinken, een wandelingetje of uitstapje maken en soms een licht ondersteunende handeling verrichten, maar dit altijd in goed overleg. 

Deze en andere zinvolle en leuke vacatures kunt u vinden op www.vrijwilligerswerkaaenhunze.nl. U kunt via de website ook reageren op deze vacatures. Binnen het vrijwilligerswerk worden de corona maatregelen en basisregels gevolgd. 

Vrijwilligers Informatie Punt
Openingstijden ma, di, wo 09.00 – 12.30 uur 
Brink 10 in Gieten
Tel: 0592 245917