Hondsrug Drenthe “een tijdloos kwartetspel”

Spelenderwijs het verhaal van Hondsrug Drenthe ontdekken!

Hoe kun je beter de Hondsrug ontdekken dan met een oer-Hollands kwartetspel? Met die gedachte hebben de samenwerkende toeristische organisaties van  team Hondsrug Drenthe  het kwartetspel Hondsrug Drenthe gemaakt. 

Met maar liefst 9 verschillende categorieën, variërend van musea tot waterpret en van uitkijkpunten tot ‘bekende’ gezichten, krijgt de speler in korte tijd een breed beeld van alles wat de Hondsrug te bieden heeft. Het kwartetspel biedt voldoende inspiratie voor het bezoeken van de leukste plekjes op de Hondsrug. De diverse weetjes zorgen voor een leerzaam en gezellig spel voor het hele gezin! De locaties van de speelkaarten uit het kwartetspel zijn terug te vinden op de bijgeleverde beleefkaart van Hondsrug Drenthe, en is ook los van het kwartetspel te gebruiken.

“Het Hondsrug kwartet zorgt ervoor dat onze bezoekers deze mooie omgeving nog beter leren kennen. Het spel zet aan om er op uit te gaan op de Hondsrug en de plekken écht te ontdekken en beleven. Het is een leuk en leerzaam spel voor jong en oud”, aldus Wethouder Bas Luinge van de gemeente Aa en Hunze.

Het Hondsrug Drenthe Kwartelspel is ontwikkeld in samenwerking met White Goblin Games uit 2e Exloërmond. Een lokale ondernemer met een vooraanstaande positie op de spellenmarkt in de Benelux en bekend van o.a. de prijswinnende spellen als Qwixx, Codenames en MicroMacro (winnaar van het Speelgoed van het Jaar 2021 in de categorie Familie).Fotograaf Marc Slagter heeft vele prachtige foto’s gemaakt voor het kwartet.

Het kwartetspel Hondsrug Drenthe is vanaf 15 oktober te koop bij de Tourist Info Punten in de gemeenten Borger-Odoorn, Emmen en Coevorden en bij diverse winkels en horecabedrijven of via de online webshop; https://shop.bestemmingborgerodoorn.nl/


Meer informatie over het Hondsrug Drenthe kwartetspel kunt u vinden op https://hondsrugdrenthe.nl/spellen/hondsrug-drenthe-kwartet/
Voor vragen kunt u contact opnemen met info@hondsrugdrenthe.nl 
 

 

bas kwartet