Energiemarkt in Gieten druk bezocht

Na het succes van de Energiemarkt en het Loket op Wielen in Gasselte en Rolde, was ook de laatste Energiemarkt in Gieten op 14 oktober een groot succes! In totaal hebben we op deze drie momenten ongeveer 1000 personen voorzien van advies en informatie.

Op de Energiemarkt werd door het Drents Energieloket, Woningstichting de Volmacht, Impuls, lokale bedrijven en de gemeente Aa en Hunze van alles georganiseerd rondom energiebesparing en duurzaam leven. 

Het Loket op Wielen van het Drents Energieloket was aanwezig om informatie en gratis advies te geven over het verduurzamen van woningen. Hoe kunt u uw woning energiezuiniger of zelfs energieneutraal maken? De adviseurs van het Drents Energieloket geven advies over welke stappen u kunt zetten en of er voor u financierings- en/of subsidiemogelijkheden zijn. Ook stond er een warmtepomp zodat bezoekers konden zien hoe het werkt en hoeveel geluid de warmtepomp maakt. 

Wilt u meer weten over het verduurzamen van uw woning? Kijk dan eens op www.drentsenergieloket.nl. Hier vindt u allemaal tips en informatie. Op de pagina van Aa en Hunze leest u wat er in onze gemeente allemaal gedaan wordt.