Zegt u ook JA tegen glasvezel?

Met nog minder dan 4 weken te gaan komt de deadline van de campagne Glasvezel buitenaf dichterbij.

De lokale avonden worden goed bezocht en het enthousiasme in het gebied is groot. En dat is terug te zien in de toename van het aantal aanmeldingen! Wekelijks wordt het percentage bijgehouden op de website www.glasvezelbuitenaf.nl. Bekijk daar snel het actuele percentage! Voor het behalen van de 45%* moeten er nog wel flink wat aanmeldingen bijkomen. Zegt u ook JA tegen glasvezel?

Hulp of advies nodig?

Er komt best wat kijken bij de keuze voor glasvezel. Inwoners die het nog lastig vinden kunnen komende weken terecht op lokale inloop- en aanmeldavonden. Hier staan lokale ambassadeurs en verkopers klaar om vragen te beantwoorden en te ondersteunen bij het afsluiten van een abonnement. Alle inwoners zijn van harte welkom op één van deze inloopmomenten. Kijk op de website www.glasvezelbuitenaf.nl onder het kopje “Actueel” voor alle aanmeldbijeenkomsten in Noordoost Drenthe én Annen. Kunt u niet aanwezig zijn op één van die data, dan bent u van harte welkom op de andere bijeenkomsten.

Lokale verkopers

U kunt ook altijd even binnenlopen bij uw vertrouwde lokale verkoper in het dorp! Zij geven u graag advies, beantwoorden vragen en ondersteunen bij het afsluiten van een abonnement. Op de website www.glasvezelbuitenaf.nl vindt u alle deelnemende lokale verkopers.

Help uzelf én uw buren aan een razendsnel glasvezelnetwerk!

Vindt u het ook belangrijk dat er glasvezel komt? Doe dan snel mee, want alleen als 45% van het gebied meedoet, gaat de aanleg van glasvezel door! Zo helpt u niet alleen uzelf maar ook uw buren aan een razendsnel glasvezelnetwerk.

  • voor het dorp Annen geldt een deelnamepercentage van 40%