Inloop- & aanmeldavonden Glasvezel

Met nog ruim 5 weken te gaan komt de deadline van de campagne Glasvezel buitenaf dichterbij. Het aantal aanmeldingen neemt gestaag toe en wekelijks wordt het percentage bijgehouden op de website www.glasvezelbuitenaf.nl. Voor het behalen van de 45% moeten er nog flink wat aanmeldingen bijkomen. Zegt u ook JA tegen glasvezel?

Hulp of advies nodig?

Er komt best wat kijken bij de keuze voor glasvezel. Inwoners die het nog lastig vinden kunnen komende weken terecht op lokale inloop- en aanmeldavonden. Hier staan lokale ambassadeurs en verkopers klaar om vragen te beantwoorden en te ondersteunen bij het afsluiten van een abonnement. Alle inwoners zijn van harte welkom op deze inloopmomenten. Kijk op de website www.glasvezelbuitenaf.nl onder het kopje “Actueel” voor alle geplande momenten in het gebied. Kunt u niet aanwezig zijn op één van de data bij in u in de buurt, dan bent u van harte welkom op de andere bijeenkomsten.

Lokale verkopers

U kunt ook altijd even binnenlopen bij uw vertrouwde lokale verkoper in het dorp! Zij geven u graag advies, beantwoorden vragen en ondersteunen bij het afsluiten van een abonnement. Op de website www.glasvezelbuitenaf.nl vindt u alle deelnemende lokale verkopers.

Man met molen op de achtergrond