Eerste tussenstand aanmeldingen Noordoost Drenthe

Nog liever vandaag dan morgen glasvezel in de dorpen én het buitengebied van Noordoost Drenthe. De eerste weken van de campagne zijn voorbij en het is tijd voor de eerste tussenstand. Bekijk snel het percentage op de website www.glasvezelbuitenaf.nl. Glasvezel buitenaf houdt het percentage hier wekelijks bij. In de laatste weken van de campagne wordt meerdere keren per week een update gegeven.

Lokale aanmeldavonden

We zien in deze fase van de campagne dat inwoners zich eerst nog rustig willen oriënteren op het aanbod van de dienstaanbieders. En dat kan de komende weken op de lokale inloop- en aanmeldavonden bij u in de buurt. De ambassadeurs en lokale verkopers helpen bewoners tijdens deze avonden bij het maken van een keuze uit het aanbod van de dienstaanbieders. Kijk in de online agenda op de website www.glasvezelbuitenaf.nl voor alle inloopmomenten bij u in de buurt.

Mocht u verhinderd zijn om naar de inloopmomenten in uw dorp te gaan, aarzel dan niet om naar één van de andere lokale inloopmomenten te gaan. Naast de aanwezige ambassadeurs zijn er ook lokale verkopers aanwezig die alle vragen over glasvezel en de verschillende abonnementen kunnen beantwoorden. Ook is het mogelijk om direct een abonnement af te sluiten. U bent van harte welkom! Nog niet alle data zijn gepland, dus houd de agenda en de facebookpagina in de gaten voor nieuwe bijeenkomsten.

Aanmelden vóór 17 december!

Om glasvezel te kunnen aanleggen moet 45% van de bewoners van het buitengebied een abonnement afsluiten. Heeft u nog geen abonnement afgesloten? Doe dit in ieder geval vóór 17 december! U kunt zich hier aanmelden voor een glasvezelabonnement.

Man bij molen met bord in de hand ik ga voor glasvezel