Afvalkalender 2018

De ophaaldagen 2018 staan in de app Afvalwijzer.

Oud papier

Nog niet in alle dorpen is bekend wanneer het oud papier in 2018 wordt ingezameld. Zodra dat bekend is kan dat gemaild worden naar website@aaenhunze.nl. De data wordt dan alsnog toegevoegd aan de afvalkalender.

Feestdagen

In de app zijn de inhaaldagen in verband met feestdagen al verwerkt. Ziet u een andere inzameldag dan normaal? Dan valt de reguliere dag op een feestdag. En hebben we de inhaaldag al verwerkt in de kalender.

App

U kunt de app Afvalwijzer gratis downloaden via de App Store of Google Play. Zoek op de term ‘Afvalwijzer’ en selecteer de app van Addcomm Direct B.V. Vervolgens kunt u weer inloggen met uw postcode en huisnummer en ziet u de ophaaldagen verschijnen.

Website

Wilt u de afvalkalender online bekijken? Ga dan naar www.mijnafvalwijzer.nl en log in met uw postcode en huisnummer. In de bovenste balk (naast het logo van de gemeente) ziet u de eerstvolgende ophaaldagen staan. Scrol verder naar beneden en u ziet het jaaroverzicht. Hier kunt u ook een pdf downloaden en daarna uitprinten.

Meer informatie

Meer informatie over afval staat op www.aaenhunze.nl/afval. Heeft u vragen? Bel dan met 14 0592.

Heeft u geen internet of smartphone? Dan kunt u een geprinte afvalkalender opvragen bij het Klant Contactcentrum (KCC) van de gemeente via telefoonnummer 14 0592.