Nieuwe inwonersbijeenkomst

Zaterdagochtend 30 november gaat het college van burgemeester en wethouders met nieuwe inwoners van Aa en Hunze ‘Bie ’t Pad.

Alle nieuwe inwoners hebben reeds per post hiervoor een uitnodiging ontvangen. Niets gekregen? Neem dan nog even contact met ons op. 

Kennismaking

Het college laat de nieuwe inwoners van onze gemeente graag kennismaken met Aa en Hunze. Met het werk van het college van burgemeester en wethouders, de gemeenteraad en de gemeentelijke organisatie, zowel binnen als buiten. Ook gaan wij graag in gesprek met u. Hoe is het om hier te wonen? Waar komt u vandaan? Kent u onze gemeente al goed? Waar wandelt u op zondagmiddag?

Programma

09.00 uur     Ontvangst op het gemeentehuis door het college.

Na het welkomstwoord van burgemeester Anno Wietze Hiemstra maakt u kennis met het werk van het college, de gemeenteraad en de organisatie. Daarna stappen we in de bus en brengen onder andere een bezoek aan de werkplaats van onze buitendienst. 

12.30 uur     Afsluiting met een lunch

Aanmelden

Bent u nieuwe inwoner en mogen we u op 30 november ontvangen? Dan zien wij uw aanmelding graag voor maandag 25 november tegemoet. Een mail sturen naar bestuurssectretariaat@aaenhunze.nl is voldoende. Bellen kan ook naar (0592) 26 77 79.