Oproep voor deelname aan Culturele Open Monumentendag

Op zaterdag 9 september a.s. vindt in Aa en Hunze de Culturele Open Monumentendag plaats. De dag waarop verschillende monumenten in de gemeente te bezichtigen zijn en het startschot wordt gegeven voor het nieuwe culturele seizoen.

Op deze dag verbinden we cultuurhistorie (monumenten) met culturele activiteiten. In/bij de deelnemende monumenten vinden ook optredens, voorstellingen, exposities, etc. plaats. 

Deelnemen?

Bent u monumenteigenaar en wilt u deelnemen aan de Open Monumentendag? Of bent u kunstenaar, singer-songwriter, lid van een koor, muziek- of toneelvereniging, etc. ? Meldt u zich dan aan om deel te nemen aan de Culturele Open Monumentendag. Dit kan tot 31 maart a.s. door een mail te sturen naar cmd@aaenhunze.nl. 

Bijeenkomst 18 april

Wilt u deelnemen aan de Culturele Open Monumentendag dan nodigen wij u uit voor een bijeenkomst op dinsdagavond 18 april a.s. in de dorpskerk in Gieten. Tijdens die bijeenkomst kunnen monumenteigenaren contact leggen met culturele aanbieders en andersom. Op deze manier wordt het programma van 9 september samengesteld.

Regiegroep Culturele Open Monumentendag