Nieuws februari 2021

 • Gemeentelijke belastingen en WOZ-beschikking 2021

  26 februari 2021

  Deze week valt de aanslag gemeentelijke belastingen en WOZ-beschikking 2021 weer op de mat. Wij leggen u graag uit wat u kunt verwachten.

 • Schatlink van start in waterwingebied Gasselte

  25 februari 2021

  Project draagt bij aan meer bewustwording over de historische, ecologische en geologische waarde van waterwingebieden

 • Gemeenten starten met nieuwe aanpak bij betalingsachterstanden: project Vroegsignalering van start!

  24 februari 2021

  Vanaf 1 januari 2021 zijn gemeenten verplicht om inwoners vroegtijdig te helpen als er sprake is van betalingsachterstanden.

 • Raadslid in beeld: Roelof Brands

  24 februari 2021

  De gemeenteraad heeft een bijzondere plek binnen Aa en Hunze. De raad is een groep van 21 gekozen volksvertegenwoordigers die het dagelijks bestuur controleert. Maar wie zitten er in die gemeenteraad? Wat drijft hun? Waar zijn ze trots op?

 • Vraag een financiële bijdrage aan voor je coronaproof activiteit

  24 februari 2021

  Organiseer jij een digitale bingo, een coronaproof speurtocht of andere activiteit? De gemeente Aa en Hunze stelt geld beschikbaar om dit mogelijk te maken.

 • Raadslid in beeld: Willem Bartelds

  17 februari 2021

  De gemeenteraad heeft een bijzondere plek binnen Aa en Hunze. De raad is een groep van 21 gekozen volksvertegenwoordigers die het dagelijks bestuur controleert. Maar wie zitten er in die gemeenteraad? Wat drijft hun? Waar zijn ze trots op? In deze serie fotograferen we raadsleden op een plek die voor hun belangrijk is en stellen we ze een aantal vragen. In deze eerste aflevering: Willem Bartelds (VVD).

 • Afvalinzameling hervat, inhaaldagen bekend

  12 februari 2021

  Afhaalverwerker SUEZ haalt vanaf dinsdag 9 februari het huisafval weer op. Het kan voorkomen dat het afval later dan normaal wordt opgehaald. Vanwege de winterse omstandigheden werden maandag de werkzaamheden gestaakt.

 • Schakel een cliëntondersteuner in

  09 februari 2021

  Op zoek naar iemand die u kan helpen bij gesprekken voor ondersteuning binnen het sociaal domein? Of weet u niet bij welk loket u moet zijn met uw hulpvraag?