Informatieavond LEADER-subsidie

Wilt u starten met een onderneming of uw onderneming uitbreiden? Op woensdag 26 februari organiseren de leden van de Lokale Actie Groep Zuidoost-Drenthe een informatieve avond over het Europese subsidieprogramma LEADER Zuidoost-Drenthe.

Voor wie is deze avond bedoeld?

Deze avond is bedoeld voor enthousiaste ondernemers, die met hun plan de economie van Zuidoost-Drenthe kunnen versterken. 

Inspirerende projecten

(Startende) ondernemers worden opgeroepen om inspirerende projecten in te dienen, zodat zij met een steuntje in de rug de economie van Zuidoost-Drenthe helpen versterken. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw project binnen het LEADER-programma? Dan kan de informatieavond u misschien verder helpen. 

Meer informatie

Meer informatie over LEADER Zuidoost-Drenthe vindt u op www.leaderzuidoostdrenthe.nl. Hier staan ook de criteria waaraan een project moet voldoen om voor LEADER-subsidie in aanmerking te komen. 

Aanmelden

Komt u naar de informatieavond op woensdag 26 februari? U bent welkom in Hotel-restaurant De Oringer Marke in Odoorn vanaf 19.15 uur, het programma begint in 19.30 uur. Aanmelden kan via leaderzuidoost@drenthe.nl