Coronacrisis

Vanwege de coronacrisis zijn de openingstijden van het gemeentehuis gewijzigd. 

  • Het gemeentehuis is van maandag tot en met vrijdag geopend tussen 09:00 en 12:00 uur. 
  • U kunt alleen nog op afspraak komen. Een paspoort of rijbewijs ophalen kan wel zonder afspraak. 
  • U kunt alleen telefonisch een afspraak maken via 14 0592.
  • U kunt ons wel bellen en mailen. Veel zaken zijn online te regelen.
  • Kom alleen naar het afvalbrengstation als het nodig is en kom alleen! In verband met de extra maatregelen op het afvalbrengstation kan het zijn dat wachttijden langer zijn dan gebruikelijk.
  • Ben je ondernemer? Kijk dan op de Corona-pagina voor ondernemers.

Lees onze laatste updates over de coronacrisis.

Gieterveen: medebouwer gezocht voor 2 onder 1 kap woning

Midden in het dorp Gieterveen is nog 1 kavel op een mooie centrale locatie beschikbaar. Lees hier de details.

Gieterveen

Een knus streekdorp in het oosten van de gemeente Aa en Hunze, gelegen op de noordoever van de Beek, een zijriviertje van de Hunze. Dicht bij een oprit en afrit van de N33 (Assen – Veendam) en op goede reisafstand van zowel de stad Groningen als Veendam, Stadskanaal en Gieten. Bij deze op- en afrit bevinden zich ook de busverbindingen naar Veendam en het OV-knooppunt Gieten. Het dorp heeft een basisschool, diverse sportverenigingen en centraal in het dorp een dorpshuis.

Bouwlocatie

Midden in het dorp Gieterveen, op de hoek van de Meertensweg en de Broek (voormalige schoollocatie), liggen zes kavels voor de bouw van een woning 

Op dit moment is er nog 1 kavel beschikbaar, het gaat hierbij om kavel 4. Voor de andere 5 zijn reeds kopers.  De woningen worden gerealiseerd in particulier opdrachtgeverschap (eigen bouw). De kavelprijs bedraagt € 41.835,75 incl. btw en excl. k.k.

Verkoop bouwkavel en meer informatie

Verkoop van de bouwkavels vindt plaats conform de Algemene Verkoopvoorwaarden en Blokkering-, reservering- en optieregeling voor kavels van de gemeente Aa en Hunze. Kijk voor meer informatie op de pagina van de kavels in Gieterveen.

Indien u belangstelling heeft voor deze kavel dan kunt u dit uiterlijk 28 februari 2020 schriftelijk kenbaar maken bij mheethuis@aaenhunze.nl. Bij meerdere belangstellenden binnen deze termijn zal er worden geloot. Wij zullen u t.z.t. in contact brengen met uw medebouwer. Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen met mevrouw M. Heethuis, telefoon 0592 267842.